Stup deler ut over 1 million

Publisert

Årets andre pulje med stipender fra pressens studiepermisjonsordning, Stup, er klar. Se hvilke 27 redaksjonelle medarbeidere som har fått tildelt midler på til sammen 1 073 239 kroner.

Hittil i år har Stup delt ut kr 1 328 439 til 34 i stipend til mediefolk, og kr 285 740 i vikarstøtte til bedriftene. Se hvem som har mottatt stipend her

Fire ganger årlig

Stup deler ut stipender fire ganger i året, i tillegg til å arrangere gratis studieturer og kurs. Journalister, fotografer og redaktører i de fleste aviser, nettaviser, ukepresse, fagpresse og etermedier i Norge kan delta. Forutsetningen er at søkeren er medlem av Norsk Journalistlag eller Norsk Redaktørforening og at bedriften vedkommende jobber for er medlem i Mediebedriftenes Landsforening og er omfattet av Journalistavtalen.

Både søkerne og prosjektene må tilfredsstille kriteriene som er vedtatt for ordningen. Dersom en medarbeider har fått plass på et av Stups egne kurs eller har fått prosjektstipend, kan bedriften søke Stup om vikarstøtte i inntil fire uker.

Mer info finner du her